SKI SERVIS I NAJAM OPREME ZA SKIJANJE

Hrvoje sport

pomaže skijašima i borderima, početnicima i naprednima, pripremiti skijašku opremu za nadolazeću sezonu. Ljubazno osoblje pobrinut će se za kvalitetan servis vaših skija ili borda, ponuditi najam skija prilagođenih Vama, a uz nadoplatu zamijeniti staru ski opremu za novu ili pružiti preporuku pri kupnji nove skijaške opreme.

Bilo da Vam je potreban mali ili veliki servis skija, ski servis Hrvoje sport uslužit će Vas po najboljim cijenama u gradu! Ski servis Hrvoje sport spreman je za novu skijašku sezonu! Da li ste i Vi?

Ukoliko trebate za Vaše dijete povoljan najam ski opreme za čitavu sezonu ili kraći period posjetite ih jer već godinama imaju posebne ponude za najmlađe.

Ski servis Hrvoje sport zajedno sa Turističkom agencijom Nobis ove zime priprema različite skijaške aranžmane zasnovane na iskustvima dugogodišnjih učitelja skijanja. Na Vas čekaju tjedne, vikend i dnevne skijaške avanture na destinacijama koje možete samo poželjeti..

Ukoliko želite dogovoriti svoju početnu ili naprednu školu skijanja to možete učiniti u samom servisu zajedno sa izborom Vaše idealne ski opreme. Licencirani učitelji skijanja sa dugogodišnjim iskustvom čekaju na Vas!

Želite li primati naše ponude za tjedna, vikend i dnevna skijanja, povoljne ponude ski opreme i servisa kontaktirajte nas putem kontakt obrasca!

Hrvoje sport pruža idealnu, kvalitetnu i brzu uslugu.

Nalazimo se u Zagrebu na adresi ulica Grada Vukovara 237C.

Obratite nam se s potpunim povjerenjem na tel. : 01 611 2014 ili mob. 091 500 4891

Facebooktwitteryoutubeinstagram

Odgovori

Napomena: Komentari na mrežnim stranicama odražavaju pogled autora, a ne obavezno i poglede mrežnog portala. Molimo da se susdržavate o uvreda, psovanja i vulgarbosti. Zadržavamo pravo brisanja komentara bez objašnjavanja.

Vaša adresa elektronske pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*
*